torstai 22. tammikuuta 2015

Open kaupan uusi hinnasto


Hei vaan kaikki. 
Kuten jo tiedätte, meidän luokassa on Open Kauppa. Meidän ope päivitti kaupan valikoiman ja sinne on tullut muutamia uusia kivoja juttuja! 

Esimerkiksi kauppaan on tullut Pianovälkkä 10€, eli jos ostat sen, saat olla välkän sisällä ja soittaa pianoa. Harmi, että pianovälkälle saa tulla vain yksi oppilas kerrallaan. Lisäksi kauppaan tuli Sisävälkkä  20€, sinne  saa tulla 2 oppilasta kerrallaan. Molempien pitää maksaa sama 20€. Nämä olivat uudet asiat hinnastossa jotka voit ostaa yksin tai kaverisi kanssa. 

Meille tuli myös yhdessäostettaviin uutuuksia, kuten vapaavalintainen tunti 150€. Saamme päättää yhdessä luokan kesken, mitä oppiainetta haluamme ylimääräisen tunnin. Itse haluaisin ehkä liikuntaa tai kuvista. 

Vielä viimeisenä tuli kahoot 50€. Kahoot.it on nettisivusto, johon voi tehdä visailuja jossa on enintään neljä vastausvaihtoehtoa, joista voi valita yhden tai useamman oikean vastauksen. Voi valita vaikka kaikki oikeiksi jos mieli tekee. Kun peli on valmisteltu ja valmiustilassa, näytölle tulee numerokoodi, jonka oppilaat näpyttelevät puhelimellaan sivustoon kahoot.it ja osallistuvat peliin omalla älypuhelimellaan. Pelissä kerätään pisteitä ja eniten saanut voittaa! Oppilaat voivat valita oman nimensä joka pelin alussa, ja se näkyy tulostaulukossa.

 Nämä uudet hinnaston täydennykset ovat mielestäni tosi kivoja!



~M.H